Ahmet Kadriye Öztürk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : 0 248 325 24 11
WEB https://bucakogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle 1278 Sokak No1 Bucak/Burdur
VİZYON : Eğitimli ve uzman personeli ile en üst derecede hizmet sunmayı, hedeflerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmeyi, misafirlerine daha iyi bir hizmet verebilmek için hizmet ve kalite sistemini sürekli iyileştirerek eşdeğer kurumlar arasında lider olmaktır.
MİSYON : Deneyimli yöneticilerimiz, seçkin personelimiz ile çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmaktır.
BAŞARILAR :

Otel Odası :2
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz şehir merkezine 1 km, şehirlerarası otobüs terminaline yaklaşık 2 km uzaklıkta olup,İl merkezine 45 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :